Tentan är gjord

Nu är salstentan gjord och det kändes bättre än jag trott. Var minst sagt nojig igårkväll och imorse. Tyvärr är jag ganska säker på att jag kommer få göra en av delarna, medicinska vetenskapen då jag tyvärr inte kunde svara på tre frågor med ganska höga poäng. Jag tar dock lär dom av detta och nu i efterhand inser jag att jag gått in alldeles för djup på det vi skulle kunna vilket istället resulterade i att jag inte kunde svara på allt. Att komma upp i 29 A4 sidor när man ska sammanställa det som ska kunnas är ju rätt ologiskt. Så ja, till nästa gång ska jag inte gå in så djupt i dom olika delarna. Jag hade nog dessutom känt mig mer besviken anledningen hade varit att jag pluggat för dåligt vilket verkligen inte är fallet. Men nu vet jag hur jag ska göra till nästa gång. :) 
I övrigt är jag väldigt nöjd över upplägget på tentan. Vi fick en fallbeskrivining/personbeskrivning som rörde alla olika delar, Ve,Mv och Vv. :) 
 
 Kommentarer

Jag tycker att du gjorde ett grymt bra jobb. Du ska vara stolt och unna dig netflix ;) Inte hela världen att man får göra om en del! Så är det ibland. Kram :*

Svar: Ja precis, nån gång kommer man väl få göra om en del av en tenta och det hade känts värre om det berodde på att jag inte pluggat tillräckligt men så var ju inte fallet. :) Du gjorde också ett grymt bra jobb! Kram
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.