Helgen!

Vilken helg det har varit. I Fredags hade vi först ett seminarium i socialantropologi där vi i grupp skulle hålla i en presentation och även berätta om en vetenskaplig artikel som vi förberett. Avslutningsvis skulle hela klassen diskutera ämnet och även ställa frågor. Nervöst som sjutton men gick faktiskt väldigt bra! Början av presentationen kände jag väl kunde ha gått lite bättre då jag innan bestämt att jag skulle kolla i papprena då och då och eftersom man inte behöve kunna allt utantill men när jag väl stod där framme ändrade jag mig och körde utan papper och formulerade mig sämre än om jag följt mitt papper, men blev bra ändå. Restrande del av redovisningen höll jag mig till planen. ;-) När alla hade redovisat frågade läraren om vi verkligen gick termin 1 då vi alla var så himla duktiga, BRA betyg med andra ord! :-)
 
På kvällen var det insparksfest på skolan och kan bara summera kvällen med WOW! Så jäkla rolig och bra uppstyrd kväll! Vi började kvällen med grupplekar och tävlade mot varandra. Sen var det mingel  och sist en riktigt god middag. Jag och mina tjejkompisar stannade till ca 23 innan vi gick vidare till en uteservering. 
 
Lördagen bestod en tidig morgon med plugga. Vid lunch tog jag ett brejk från böckerna och gick och tränade sen lite mer eftermiddagsplugg. Kvällen bestod av Bullets over broadway på Göta Lejon med ett kompis från Örebro. Mysig kväll.
 
Idag, söndag. Satte klockan på 7:30 för att komma upp i tid och åka till jobbet. Brukar passa på att åka dit på fredagar hann inte med det i förrgår. Kom hem för en stund sen och har nyss ätit frukost och ska strax ta tag i frågeställningarna tills imorgon och inlämningen till onsdag. Sen ska jag förbi gymmet lite senare idag och även passa på att städa lägenheten som ser ut som sju svåra år. 
 

 

 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.