Opponering och seminarium

Nu är VFU-kursen helt slut. I förrgår hade vi inlämning för hemexaminationen/uppsatsen och igår hade vi det sista seminariet, som handlade om etisk sensibilitet, och även opponering. Var lite nervös inför opponeringen. Inte så mycket för att få mitt arbete opponerat utan snarare för att opponera på någon annans. Eftersom vi hade deadline för inskick av arbetet i tisdags kl: 23.59 och hade opponeringen redan dagen efter fanns det inte så mycket tid att förbereda sig. Det gick iallfall väldigt bra! :) 
 
Idag har vi en kvarts lektion i skolan, EN KVART haha! Det är en kort introduktion för samtalsträning och sen tar jag helg. Kommer fokusera på att plugga mycket i helgen. Ska bli skönt att komma igång med anatomi och fysiologi igen. 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.