Slut på VFU!

Nu är praktiken slut. Var där sista dagen i fredags och det var minst sagt tungt att säga hej då till all underbart personal och inte minst de boende (valde dock att inte säga hej då till dem i och med demens och att det kan skapa oro.) Kommer dock tillbaks redan 12 juni så det är inte så lång tid kvar. :) 
Fick även förfrågan om jag vill börja arbeta hos dem redan innan sommaren vilket vore jätte roligt! Måste dock överväga om jag hinner med allt i skolan först så har lovat att återkomma.
 
Nu är det måndag igen och har spenderat förmiddagen och eftermiddagen med att skriva på min uppsats. Har några punkter kvar och sedan ska jag övergå till förberedelserna inför de två seminariumena som vi har på torsdag. Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.