Första examinationen för terminen, check.

Hörrni. Har varit riktigt dålig på att uppdatera i veckan. Har varit inne i tenta-bubblan, även om det har varit rätt segstartat och utmanande att ha en tenta redan första veckan. Hade absolut kunnat plugga mer inför den men ser det som att jag gjort mitt bästa (och tröstar mig med vetskapen om att inte vara den enda i klassen där semester-hjärnan fortfarande är ON.) Nu är den gjord och det kändes trots allt bättre än förväntat så håller tummarna. :)

Idag blir det en typisk söndag. Det ska städas, tvättas, gymmas, foodprepas och pluggas. Har en utgångspunkt tills på torsdag som jag vill bli klar med samt sätta igång med plugget inför Läkemedelsberäkningstentan i september. Tänkte även dra förbi Ikea och köpa lite nya förvaringslådor till badrumsskåpen och kylskåpet.

Hoppas ni får en grym söndag så hörs vi! Och till alla T1:or som börjar skolan imorgon, stort lycka till! Fasen vad mycket roligt ni har framför er. :) 

 

 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.