Sista passet för sommaren

Nu är sista passet för i sommar gjort och jag tar en veckas välbehövligt sommarlov innan skolan äntligen drar igång. Tog över min kollegas dubbelpass igår så fick åtminstonde ett extra pass med mina godingar, kommer dock sakna det enormt.

Efter jobbet åkte jag direkt vidare till tandläkarpraktiken för att ordna med lite kontorsarbete och administration för att sedan slockna hemma i soffan. Powernaps när dom är som bäst. 

Hoppas ni haft en fin vecka!  

 

Så otroligt tacksam för alla underbara människor jag lärt känna i sommar och allt jag fått uppleva och lärt mig! Gratful minst sagt!
Kommentarer

Ska börja plugga på ersta till ssk nu om en vecka och tänkte höra vilka böcker du köpte första terminen? :)

Svar: Åh så roligt! :) Första terminen köpte jag Människokroppen, Omvårdnadens grunder (alla tre böcker), Omvårdnadsteorier i klinisk praxis samt hälsa och vårdande i teori och praxis. Så länge dom inte bytt ut kurslitteraturen kan jag verkligen rekommendera att investera i dessa böcker då dom används flitigt under hela terminen och även kommande terminer. :) Hoppas du kommer trivas på Ersta! /Marie
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.