Today.

Godkväll.

Var uppe lite extra tidigt idag för att hinna ta bussen till skolan och roffa åt mig en kurslitteraturbok (S-HLR närmare bestämt). Ville vara säker på att böckerna inte skulle ta slut lagom till jag var i skolan så ringde dessutom innan och bad dom lägga undan en. Vi har ett kursmoment nästa vecka där vi måste förbereda oss, något som meddelades i somras när biblioteket hade stängt så hade på känn att många ännu inte hunnit fått tag i litteraturen. Tror ni att det behövdes? Nej haha! Det var inte en kotte i biblioteket och alla böcker fanns kvar för lån. Det var den sovmorgonen det. ;) Well, hellre safe than sorry right? :) 

Sitter just nu med en kopp te, schemat, kalendern och kursplanen och går igenom allt, stryker under osv. mer än så orkar jag inte ikväll. Imorgon blir det tentaplugg delux! Lite drygt en vecka kvar till första tentan!

 

 
 
 
 

 

 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.