Hemmastudie-dag och ny tenta.

Haft hemma-studiedag och bland annat suttit med vägledningsfrågorna inför nästa tenta som skrivs i januari. Tentan är indelad i 4 delar innehållande symtom/tecken, patofysiologi, diagnostik, behandling och omvårdnad vid lungsjukdom, allergier, cancersjukdomar, infektionssjukdomar, mag-tarmsjukdomar, njursjukdomar, urologiska sjukdomar och blodsjukdomar. Mycket som ska rymas under en examination men samtidigt väldigt intressanta områden! Till skillnad från tidigare tentor har vi inte några konkreta vägledningsfrågor denna gång utan utgår enbart från lärandemålen. 
 
Åkte förbi mamma på kvällen för lite middag och pepparkaks-pynt. Imorgon är det dessutom 50 år sedan hon blev vald till Sveriges lucia. Lika vacker nu som då! <3
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.