Grupparbete i ämnet livsåskådning

Igår var det första diskussionen kring utgångspunkten i den nya basgruppen. Det gick väldigt bra! 
Under pauserna passade vi på att gå igenom läkemedelsberäkningen, skönt att vara lite produktiv!
Fick tips om en app som heter säker läkemedelsberäkning där man räknar utifrån en triangel och håller för den del som efterfrågas, exempelvis dos. Jag beställde aldrig appen dock utan tänker att jag nog kan lära mig räkna på det sättet utan app. ;) Kommer nämligen fokusera mest på de räknemetoder vi fått förklarade på föreläsningen, för att vara på att jag kommer kunna lösa alla uppgifter på tentan. Men tips till er som vill testa att räkna på ett nytt sätt. 
Igår efter skolan åkte jag till Farsta för att träna innan jag skulle börja jobba vid 15. Kom hem från jobbet vid åtta och det var med nöd och näppe att jag orkade öppna läkemedelsboken innan ögonen slog igen. Men fick gjort en del övningstaltal ändå.
 
Idag har vi grupparbete inom basgruppen där vi ska förbereda en text utifrån antingen en film, tv-program eller bok. Sedan ska vi koppla det till Anders Jeffners livsåskådningsdefinition. Kommer bli spännande! 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.