Vaccination och jobb mm.

Godmorgon!
Den här veckan är av det lite lugnare slaget. Dvs. ingen salstenta och inga hemexaminationer. Känns nästan konstigt! Har fått kolla schemat 4 gånger för att försäkra mig om att jag inte missat någon liten ruta där det står e-x-a-m-i-n-a-t-i-o-n. ;) 
 
Idag väntar ett besök på cityakuten för att ordna vaccin mot Hepatit A och B (sååå lycklig över att jag fick tuberkulos vaccinet när jag var mindre!). Det har tagit mig bra länge att boka tid för detta. Har varit nästan helt säker på att jag tagit det i samband med en resa när jag var mindre. Kan dock inte hitta något om det och det står inte i mitt vaccin-kort så antar att jag drömt? Sen kan jag väl inte påstå att jag ääääälskar sprutor! Det är inte så allvarligt att jag skulle vilja kalla mig själv för spruträdd men fjärilar i magen och nervositet får jag minsann alltid innan. Efter vaccineringen ska Elin och jag äta lunch på stan innan jag beger mig ut mot jobbet och betar av lite administration. Får ta tag i plugget ikväll. :) 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.