Äntligen skola igen! :)

 
 
Idag börjar äntligen skolan! Ska bli så himla kul med allt nytt som det kommer innebära att börja en ny termin och nya kurser! Det är drygt två veckor kvar på T1 innan T2 börjar. :) 
 
Idag har vi seminarium i näringsfysiologi där vi har fått ett patientbeskrivning med levende, vanor, träning och matdagbok. Det vi ska göra inför semenariet är att fylla i näringsinnehållet på vanekollen.se och sedan reflektera kring dom svar vi kommer fram till. Riktigt rolig uppgift. 
 
Efter skolan ska jag åka hem och plugga men även förbereda mig inför hemexaminationen som vi har imorgon. Ska även fylla i alla viktiga inlämningsdatum, tentamen osv osv. i min almenacka. Almenackor är verkligen en av dom bästa hjälpmedlerna man kan ha när man studerar. Både för framförhållning, planering och stress. Man har stenkoll liksom. :) 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.