Bounce

Godmorgon! Idag är det en tidig morgon. Klockan är dock redan 8:30 men jag tänker ändå referera det som tidigt. Har vänt på dygnet helt nu under lovet och trots att jag går och lägger mig runt 00 kan jag inte somna förrän tidigast 01-01:30 och sover till 9-10, inge bra. Tröstar mig med vetskapen om att rutinerna kommer komma tillbaks när skolan börjar. 
 
Nu sitter jag iallafall och dricker morgonkaffet och ska strax göra mig iordning för att möta upp Jossan och sen åka till Bounce där vi ska möta upp Elin. Bounce är en funpark men massor av olika trampoliner. Right up my alley! :) Efter det ska vi sätta oss och fika någonstans och bara prata ikapp. Där efter blir det en sväng förbi jobbet och sen hem och plugga. 
 
 Kommentarer

Fina Marie! <3

Svar: <3 PUSS!
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.