Littmann Classic III

 
 
 
 
 
 
Köpte "en försenad julklapp" som förhoppningsvis kommer följa med mig under årtionden i mitt framtida yrke!
Littmann Classic III i färgen Pearl Pink! Så fin men framförallt så bra! Nu ska jag öva innan praktiken sätter igång och sen kommer den få följa med varje dag i vår. :)
Valde att betala några kronor extra för ingravering, det gav den en mer personlig touch.
Jag beställde den på Medisaves hemsida då dom har mycket mer humana priser än de svenska sidorna. Gick dock först in på 3M's hemsida för att försäkra mig om att dom är en auktoriserad återförsäljare!
Stetoskop, väska, ingravering och frakt gick på strax under 1000 kr. :) Kommentarer

Så snyggt! :D

Svar: Tack raring! Gillar den verkligen. :D
Marie

Vad skoj! En fellow T2!
Själv pluggar jag i Uppsala, hur länge är ni ute på praktik? Här är det 5 veckor nu i t2

Svar: Precis! :) Spännande! Uppsala verkar riktigt bra! Vi är också ute i 5 veckor men VFU -perioden är totalt 6 veckor då första veckan enbart innehåller förberedelser som görs i skolan. Är det äldreboende ni också är på i T2?
Marie

Precis! 5 veckor äldrevård, vår 6e vecka är den sista där man ska sammanställa massa uppgifter man gjort under VFUtiden.

v7 drar det igång
spännande att läsa om hur andra skolor lägger upp sin utbildning (i slutänden så ska vi ju alla kunna samma saker ändå)

Svar: Okej! :) Håller med! Det är roligt att läsa andra skolors upplägg och även ibland känna igen uppgifterna trots att upplägget och utformningen ofta ser annorlunda ut. :)
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.