Kändes bättre!

Tentan är skriven och det där klassika utmattningen börjar lägga sig. ;) Tentan var helt klart den bästa jag skrivit hittills på medicinska vetenskap- delen. Det är ju den delen jag har kvar från första tentan och tidigare har jag knappt hunnit gå igenom MV-delen innan de tre timmarna hade gått vilket inte har känts så bra. Nu hann jag svara på alla frågor.
Vi får se hur det gick. Oavsett så är jag rätt nöjd med skrivningen och fixar jag det inte denna gång är jag övertygad om att det kommer gå nästa! :)
 
Nu har jag vilat huvudet i en halvtimme och är redo för lite träning. Finns inget bättre när man har suttit still i timmar på en hård stol. Sen tar jag ledigt från plugget resten av kvällen.
Imorgon börjar det intensiva pluggandet inför läkemedelsberäkningen! :) 
 

 
Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.