Sjuk igen? <3

Blev en liten bloggpaus igår för tiden räckte helt enkelt inte till. Nu är hemexaminationen mer eller mindre klar. Ska skriva klart diskussons delen, ordna med formalian och sen eventuellt finjustera. Skönt att vara nära färdigt reslutat! Skrivningen blev faktiskt större än jag från början trodde. Däremot har det varit riktigt kul med en hemexamination i uppsatsform, det var länge sen! :) 
 
Igår varvade jag hemtentan med att ta hand om sjuk vovve. Neo har råkat ut för kennelhosta och var riktigt dålig igår. Var på vippen att åka till djurakuten men när jag ringde och rådfrågade rådde hon mig att bara övervaka och se till att han vilar ordentligt. Tydligen finns det ingen behandling för kennelhosta. 
 
Idag mår han mycket bättre! :) Ska åka in till skolan om en stund och ha seminarium och då är mamma så snäll och passar Neo. Hon skulle egentligen åkt till Örebro imorse men hon tar ett senare tåg så han slipper vara ensam. <3 
 
 
 My all! <3Kommentarer

Krya på dig lilla Neo! <3

Svar: :* <3 Han är back on track. :)
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.