Bytt pass, träning och lyckorus!

Godmorgon! Vaknade för en liten stund sedan och har redan hunnit dricka mitt citronvatten, duscha och satt mig framför böckerna. Igår tränade jag för första gången på 3 veckor och lyckan var total. Har haft ont i knät och behövt ta ett uppehåll vilket har varit...tungt faktiskt. Älskar att träna och är inte mitt glada, pigga sprudlande jag när jag inte kan göra det.

Men nu så! 
 
Idag väntar kvällspass på den andra avdelningen. Jag bytte pass med en kollega som önskade vara ledig idag. Hon tog alltså mitt pass förra fredagen och jag jobbar hennes idag. Det är verkligen en fördel att man kan lösa det på så sätt. Viktigt dock att antal timmar är densamma, annars blir det lite krångligt. Jag tror även att jag kommer jobba tillsammans med en annan timis/vik vilket betyder att det är jag som ansvarar för insulinet ikväll då jag är den enda med delegering. Vi får se helt enkelt. :) Hoppas ni får en fin fredag! 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.