En månads sommarlov

Idag har jag haft "sommarlov" i en månad. Sjukt vad tiden går. Älskar att jobba men längtar samtidigt tillbaks till skolan enormt mycket.
 
 Tänkte lägga en beställning på kurslitteraturen som jag vill köpa men det får nog vänta till efter löning haha. Jisses vilka summor! Böckerna har skolan dock rekommenderat även efter utbildningen vilket känns bra. Sen är det även väldigt intressant litteratur. :) Under hela T2 beställde jag enbart en bok,(läkemedelsberäkning). Det var den enda som kändes värd att äga. Kostnaderna kan verkligen variera från termin till termin.
 
 Kommentarer

Hej! Älskar att följa din blogg och hur det går för dig med utbildning då jag också läser till sjuksköterskeprogrammet.
Tönkte fråga hur du gjorde med resterande kurslitteratur för termin 2 eftersom du sa att du enbart köpte läkemedelsboken?

Svar: Tack snälla! Vad glad jag blir av att höra att du tycker om bloggen. :) Vilken skola/stad läser du i?
Under T2 delades vår klass upp i tre grupper och turades om att läsa de olika temana. Detta gjorde att det var mycket lättare att få tag i aktuell kurslitteratur på biblioteken runt om i Stockholm då mycket fanns inne för lån. Många böcker från T1 var även återkommande i T2 så överlag var det färre ny kurslitteratur. Hoppas du känner att du fick svar på din fråga. :)
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.