Kontrakturprofylax

Idag på jobbet gjorde jag min första kontrakturprofylax då det nyligen dykt upp behov av det. Kan inte nämna mycket mer än så i och med sekretesslagarna men kul och uppskattat var det. Vi har ännu inte fått något schema eller instruktioner uppsatta men utgick från det vi fått lära oss på KTC eftersom rörelserna är demsamma. Kul att få testa något nytt. Fick dessutom komplimanger av den boende att jag var väldigt duktig på att förklara och att man kunde ta mig för att vara en lärare eller instruktör. Värmde att höra! :) 
 
Efter jobbet har jag inte gjort många knop. Hämtade vovvis och sen har vi bara myst och haft kvalitetstid typ. Neo bor mycket hos mamma just nu när jag jobbar så udda tider vilket känns lite tungt. Passar på att njuta när han väl är här! 
Nu ska vi i alla fall gå en kvällspromenad och sen ska vi ta kväll. 
 
Mitt allt! <3 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.