VFU dag 6 - Godmorgon!

Godmorgon! 

Sitter just nu vid Odenplan och väntar på bussen mot östra station. Idag är det praktik mellan 7-15. Ska bli kul med ett morgonpass, har bara gått ett tidigare. :)
Efter praktiken tänkte jag kolla om det finns någon ledig tid för spruta nr. 2 av vaccinationen. Har dock inte bestämt mig för skulle även behöva åka hem och plugga. På måndag är det mittbedömnings-samtal som jag behöver förbereda mig inför. Vi får se helt enkelt, hinner nog båda. 
Dag 4 - VFU. Fått sommarjobb!

Blev erbjuden sommarjobb idag! Så HIMLA GLAD!!! :) Har ju redan skrivit om hur mycket jag trivs på praktiken och att veta att jag kommer få vara kvar där även efter känns huuuuur bra som helst! :)
  

 
Dag 3 - VFU

Praktikdag nr. 3 idag och det flyter på så himla bra! :) Idag har jag varit själv på avdelningen en stund, tagit mot larm själv och hjälpt många av de boenden på egen hand. :) Sjukt rolig dag sammanfattningsvis och för varje dag kommer jag närmare de boende och lär känna dom bättre och bättre! Imorgon är det "ledigt" vilket innebär att jag ska sätta mig och börja strukturera upp min skriftliga inlämning som hör till praktiken, och även fylla i min ILP lite ytterligare. :) 
 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.