Såå kul och såå trött!

Goooodmorgon! 
Idag väntar en dag i skolan, känns som om det var hur länge sen som helst. Vi ska först ha en fortsättningsföreläsning om omvårdnadsprocessen och senare på eftermiddagen har vi omvårdnadshandledning.
 
Igår kom jag hem vid halv åtta och hann bara tvinga i mig lite mat (skriver tvinga pga. att aptiten är kass just nu.) ta en dusch och sen däckade jag i sängen. Det här med att gå upp kl: 04.45 kommer garanterat bli tufft i början men kommer nog komma in i det så småningom. En hel del av mina praktikdagar kommer även bestå av 13-21 pass så då blir det lite variation. Praktikplatsen känns verkligen så himla BRA! Min sekundära handledare (och även min ordinarie) är riktigt bra och jag känner mig redan som "en av dom". 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.