Nytt tema, VFU!

Nu är vi klara med de intensiva veckorna med tema 4 och 5 och ska äntligen börja med introduktionsveckan av VFU och tema 3! Ska bli nått så otroligt kul! Idag väntar först en introduktion till nya temat och senare under dagen väntar en föreläsning i demenssjukdom samt förhållningssätt och kummunikation vid vård av personer med svår demenssjukdom. Spännande! 
 
Igår mötte jag upp J vid centralen för att sitta och plugga några timmar på anatomi och fysiologi-tentan. Efter två kurser med forskningsetik, forskning och vårdetik har jag verkligen saknat att läsa om kroppen. Sen tog vi en snabbtur på stan innan jag åkte hem. Så mysigt att äntligen ses igen, blir så sällan nu när vi inte går samma tema.
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.