Möja

Hej! Förlåt för en rätt dåligt uppdaterad blogg, det är ganska lite i skolan just nu förutom plugg till tentor vilket gör att det inte finns lika mycket att skriva om. I måndags skickade jag in min samtalsträningsreflektion, och vad jag tror var mitt sista "uppsats-liknande" arbete. Fick svar om godkänt bara timmar efter vilket var skönt. :) Sedan skulle vi haft ytterligare en föreläsning i farmakologi i måndags men den blev inställd så jag valde att följa med ut till landstället för att ladda batterierna inför slutspurten. :)

 
Idag väntar en gruppuppgift och sen är det långhelg. 
 
 
 
 
 
 Helg igen!

Redan helg och dagarna bara rusar förbi! Idag hade vi workshop i smärta och nu är jag påväg hem. Det är 26 grader ute så tänker faktiskt unna mig en långpromenad innan jag ska ta tag i tentaplugg! Ikväll blir det mys hemma hos mamma, var länge sen nu. <3

 

 Morgonpass

 
Godmorgon! Idag väntar ett morgonpass 7-14 som ska bli riktigt kul. Det blir min andra dag på den nya avdelningen och morgonpassen brukar vara lite mer händelseriska jämfört med kvällspassen så det blir kul. :) Tanken med att jag har börjat jobba redan innan skolan är slut har till mesta del varit för att gå ett morgonpass samt ett kvällspass så jag hinner bekanta mig med nya avdelningen innan jag börjar mitt vanliga schema 12 juni.
 
Hoppas ni får en bra tisdag! 
 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 5 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.