Praktiken är slut för denna gång.

Sista dagen på praktiken är gjord. Känns som att jag gick min första dag igår samtidigt som jag lärt mig enormt mycket, inte minst alla nya tekniska och praktiska moment! Upplever det lika tomt varje gång perioden tar slut. Tar med mig all ny erfarenhet och kunskap och glädjer mig åt att komma tillbaks vid jul för jobb. 

 

Hann gå ett pass som koordinator idag och fick en bra bild utav vilken kontakt sjukhuset har med biståndshandläggare, hemtjänst, dist. ssk etc. Satt även med under en vårdplanering vilket var mycket givande. Det gav mig mycket att få se hur alla distanser (läkare, ssk, fysioterapeut, dietist etc.) samarbetar. Lärorikt!  Skrev även på anställningsavtal och sedan var det dags för slutbedömningssamtalet. Var nästan lite onödigt nervös inför presentationen av mitt patientfall, främst över att glömma bort viktiga delar i sjukdomsförloppet eller de olika verkningsmekanismerna utav läkemedlerna. Gick dock väldigt bra! 

Nu ska jag skriva klart uppsatsen, opponera och förbereda inför slut-seminariet. Efter det är detta tema klart och det är dags för sista temat i T3. Galet vad tiden går snabbt!  

 

 
 Kommentarer

Grattis till ännu ett jobb! <3

Svar: Thank you, stranger. <3
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.