Första VFU-veckan avklarad!

Första VFU-veckan gick helt fantastiskt och jag trivs något enormt bra! Händer så mycket spännande mer eller mindre hela tiden. Går som ensam student på avdelningen även denna praktik vilket jag trivs bra med! Önskar dock att i någon av de kommande praktikerna få möjlighet att testa på peer learning- modellen under några dagar. Då är man fler studenter som kan ställa frågor, reflektera tillsammans etc. Modell fokuserar på att som studenter tillsammans samarbeta för ett ömsesidigt lärande.
Annars då? Passen är väldigt lika standarden, går antingen morgonpass 7-15:30 eller kvällspass 13:30-21:30.
 
Förutom praktik har förra veckan innehållit en skrivning och KTC med genomgång av PVK, venprov och rengörning av CVK. Även om bara tanken på den praktiska examinationen i november ger fjärilar i magen längtar jag en del. Det känns lite som ett scenprov hehe. 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.