Lite ledigt och kandiderar till Styrelsen.

Har haft två lediga dagar från både skola och praktik. Imorgon är det först omvårdnadshandledningen på förmiddagen och efter det ska jag åka till praktiken för ett kvällspass. 
 
I helgen är det vårdförbundets årsmöte samt vårdgala. Detta år kandiderar jag till årets styrelse. Det är många härliga och engagerade personer som söker så chansen att bli vald är ganska liten men kände för att försöka. :) Trivs med min roll som student- representant men känner att jag vill engagera mig mer och kunna påverka ytterligare. Allt ifrån strävan efter en jämlik vård med rättvisa löner till goda arbetsförhållanden och inte minst, en optimal studiegång. 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.