Plugg & James Arthur

Det har regnat konstant i Stockholm i flera dagar. Varma filtar, stickade tröjor och stora koppar med te har gått på repeat. Även James Arthur's Certain Things, galet bra!
 
Skriver just nu på hemexaminationen som ska in på fredag. Har två frågor kvar och när det är färdigt blir det patofysiologi varvat med farmakologi. Vill även hinna klart med ILP (individuella lärandeplan) så snart som möjligt eftersom även den ska in på fredag. Kommer jämföra mina egna förväntningar mot de som står i lärandemålen och sedan helt enkelt försöka få med bägge delar. Får blir morgondagens to-do. :)
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.