18 grader i september.

Dagen har innehållit basgruppsträff med utgångspunkt om schizofreni, så jäkla spännande och denna utgångspunkt har verkligen fått mig att inse hur många fördomar det finns kring psykoser och kanske främst kring schizofreni.
Hade sista lånedag för en kursbok idag (så uppskattat när tajmingen blir helt knas, jag MÅSTE nämligen ha boken igen på fredag...) men inser när jag är framme vid skolan att boken ligger kvar hemma. Det blev två vändor till skolan och en del bortkastad tid. Promenerade till KI senare på eftermiddagen och lånade kurslitteraturen så slutet gott iallfall. :)
Det var dessutom 18 grader ute och skinande sol idag så passade på att ta en långpromenad i Haga med vovven. Finns typ ingen bättre avkoppling!  
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.