Indragen VFU-placering?!

Igår blev det plugg-session med Jossan och idag väntar KTC (Kliniskt tränings centrum) tillsammans med tjejerna för att öva alla praktiska moment. Kul minst sagt! 
 
Jag skrev i förra veckan att dom skulle släppa VFU- placeringarna vilket dom också gjorde. Dock fick jag ett samtal från skolan innan där dom berättade att min praktik-plats hade blivit indragen i sista sekund vilket betyder att jag nu står utan placering. Skolan skulle göra allt dom kan för att så snabbt som möjligt ordna med ny placering men det känns såklart lite stressande då praktiken börjar om 1,5 vecka och jag gärna vill hinna läsa på om avdelningen och dess inriktning innan. Fler och fler dokument och gruppindelningar publiceras även på läroplattformen men där jag ännu är exkluderad.  
Well, försöker se det som att "lite spänning förgyller vardagen" och är säker på att det när som helst löser sig! To be continued...  :)
 
Hoppas ni får en fin onsdag! Det dyker säkerligen upp ett inlägg även i eftermiddag om KTC. :)
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.