Next up.

Hola amigos. Bockar av ytterligare en tenta och det är dags att gå igenom vad som ska göras härnäst. VFU- perioden närmar sig vilket betyder att jag behöver öva på några praktiska moment, främst PVK, CVK, blodtransfusion samt manuell blodtrycksmätning. Ska bli galet kul!

Har även examination II att fokusera och utöver det har vi två hemexaminationer/uppsatser i slutet av september som går att förbereda sig till. Jag vet ännu inte hur examinationerna kommer se ut men kommer utgå ifrån lärandemålen. 

 

 
 
 

När han har bäddat ner sig själv. <3

Fläcken vid fontalloben är ingen fästing, ser dock ut som en. ;) 
Kommentarer

Kul med VFU snart! Lycka till! 😍😍😍

Svar: Ska bli riktigt kul och spännande! Tack fina. 😘❤️
Marie

om erat upplägg under T3 vfu är som hos oss (KI) så kommer det bli super spännande! saknar nästan T3 nu som T4a :P

Svar: Det låter ju inte helt fel! ;) Kursen heter Mötet med människan och ohälsa och verkar vara väldigt bred vilket känns jättekul! :) Placeringarna varierar även en hel del till skillnad från från T1 där alla var inom äldrevården. Hoppas dock hamna på obstetriken på SöS eller akutmedicinska kliniken på St. Göran. Vart praktiserade du? :)
Marie

Btw, vart har du köpt kalendern?? verkar super bra :)

Svar: Den är köpt på personligalmanacka.se. Rekommenderas starkt! :)
Marie

gud vilken söt hund

Svar: Tack söta! :) Han är ett riktigt litet charmtroll.
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.