Specialistsjuksköterska inriktning akutsjukvård.

En vidareutbildning som jag börjat fundera mer och mer på är specialistsjuksköterska inom akutsjukvård. Jag har sedan länge vetat att det är på akuten jag helst kommer vilja arbeta som nyexaminerad ssk. Just för att det är så otroligt spännande, lärorikt och utmanande. Att inte veta vad som väntar när man kliver på sitt pass och där ingen dag är den andra lik. Känner jag mig sedan nöjd med mitt val kommer jag mest troligt vidarutbilda mig till specialistsjuksköterska inom akutsjukvård eller akutsjuksköterska inom ambulanssjukvård. Just för att få specialkompetens och även en högre lön.
Valmöjligheterna är verkligen oändliga inom yrket och det är lite såhär mina planer ser ut just nu. Vem vet, hinner kanske tänka i nya banor innan utbildningen är slut, särskilt nu när vi ska börja fördjupa oss inom de olika områderna. :)
 
 
 
 



Kommentarer

Kom ihåg






Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie och studerar sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Högskola i Stockholm. Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt i från den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar och allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student.