Sluttampen på grupparbetet.

En heldag med förbättringsarbete och vi börjar närma oss det färdiga reslutatet. Nu ska utvärderingen skrivas klar och sen väntar bara genomläsning och justeringar innan det är klart, done, completo, kompletny. Den känslan! 
 
En kopp te och ett (eller flera) avsnitt House får bli sysselsättningen för kvällen.  
Hoppas ni får en fortsatt fin kväll! 
 
 
 
 
 
 
 Anställning på KAVA!

 Gårdagens intervju på Kirurgiska akutvårdsavdelningen på Karolinska kändes väldigt bra och i dag fick jag erbjudan om anställning till sommaren. SÅ KUL! Tackade ja direkt! :) Kommer bli enormt lärorikt & spännnde. Ersta har inte något avtal med Karolinska gällande praktikplacering så det är ett sjukhus och avdelning jag annars inte skulle stött på vilket gör det om möjligt ännu roligare. :) En kort update. :)

Godkväll och förlåt för tystnaden här inne senaste veckan. Har haft en lugn vecka i skolan och lite dåligt med blogg-material. 
 
Det som har hänt sedan sist är bland annat samtalsuppföljning, lite förbättringsarbete, föreläsning i dialogetik, firat Vårdförbundet students dag och arbetsintervjun som jag skrev om i förra inlägget. Anställningen gällde en akutvårdsavdelning på Södersjukhuset och intervjun gick riktigt bra. Fick erbjudan om anställning någon dag senare. GLAD! Har dock inte tackat ja ännu då jag ska på ytterligare en intervju i morgon. Denna gång på Karolinska sjukhuset, även den inom akutsjukvård. Right up my alley. :)
 
I dag har jag suttit och skrivit på förbättringsarbetet med målet att bli färdig. Så blev det inte riktigt haha. Hoppar mellan socialstyrelsen, patientsäkerhetslagen och kurslitteratur och det går ärligt talat rätt segt framåt. Ska behålla fokus någon timme till innan jag ger upp för i kväll.  
 
Hoppas ni haft en härlig helg fina ni! 
 
 
 
 
 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 5 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.