Termin 4.

Nu har information om T4 börjat släppas och den ser riktigt spännande ut! Terminen har bland annat fokus på sjuksköterskans pedagogiska och ledande roll, en av många kurser jag sett framemot lite extra. 
 
Under T4 läser vi fyra teman innehållande: Vårdnande förbättringskunskap och ledarskap, folkhälsa ur ett nationellt och globalt perspektiv & verksamhetsförelagd utbildning, vetenskaplig metod och forskningsetik och slutligen, en valbar kurs. :) 
 
Terminen kommer bl.a innehålla kurser inom organisation av sjukvårdande insatser vid katastrofer (JA TACK!), pedagogiska färdigheter i det multiprofessionella teamarbetet, ledarskap utifrån genusaspekter, gynekologiska sjukdomar, sexuell hälsa och hur den påverkas av somatisk ohälsa, barns utveckling och behov av behandling och omvårdnad vid infektionssjukdomar & mycket mer!  
Praktiken kommer denna termin göras i primärvården. :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.