Vetenskaplig metod och forskningsetik.

Hallå på er. Hoppas ni mår bra! 
I fredags var det dags för den muntliga presentationen av förbättringsarbetet och efter dessa rätt intensiva veckor med nästan enbart förbättringsarbete känns det skönt att bocka av momentet och hoppa in på nästa. 
 
I morgon börjar en kursen i vetenskaplig metod och forskningetik och sitter just nu och går igenom nya schemat, studieguide med lärandemål samt kursplanen med alla examinerande moment. Kommande tema/kurs blir en förberedande grund till C-uppsaten som skrivs under nästa termin (T5).
Tanja, som jag ska skriva tillsammans med, och jag har ännu inte bestämt ämne och jag hoppas kommande tema kommer ge oss lite inspiration. Finns oändligt mycket spännande områden att välja och vraka bland! Eftersom akutsjukvård och akuta sjukdomstillstånd ligger mig lite extra varmt om hjärtat dras tankarna en del åt det hållet. Vi får se var det slutar i höst! :) 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.