Förberedelser inför muntlig redovisning - djur i vården.

I dag har grupparbete stått på schemat i form av förberedelser inför den muntliga redovisningen. Temat består av en muntlig gruppredovnisning rörande en intervention i vården där ett djur ska ingå, hund i vårt fall. Vi ska bland annat redogöra för vilka insatser som gjorts, syfte, mål, övningar, riskbedömning osv. Jäkla rolig uppgift och ett perfekt avslut på terminen! Utöver redovisningen står även en hemexamination på schemat.
 
Till något annat. För några månader sedan kom jag i kontakt med ambulansen och fick erbjudande om att "praktisera" några arbetspass hos dem. Ersta har i dagsläget ingen praktik inom akutsjukvård så som akutvårdsmottagning eller ambulans men har istället hoppats kunna ordna det ändå. Nu har jag äntligen tagit tag i saken och hört av mig till studentansvarig vid Nynäshamnsambulansen för att hitta några arbetspass som passar. Ska bli så galet kul! Mer om det när det är dags. :)
 
Nu ska jag skicka in min ILP, mejla över AssCE-formuläret och närvarointyg till min lärare och sen ta helg. Ska möta upp Elin på AS och sen möta upp några vänner. 
 
Trevlig helg goingar! 
 
Terapihund nästa? ;)
 Kommentarer

åh vilken fin bild

Svar: Tack fina! :)
Marie

Men vad kul! Jag skulle gärna vilja ha pass på ambulansen också 🚑😍

Svar: Superkul! :)
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.