Sista tentan för i år!

Igår var det dags för sista tentan för iår. Den kändes rätt bra. Känns dock att jag inte hunnit lägga lika mycket tid på den som jag gjorde på dom andra men är ändå nöjd och håller tummarna för att det gick bra.
Tråkigt nog hann jag inte svara på alla delar, vilket jag var riktigt besviken över efteråt. Hann precis klart med 3:de delen av tentan när det var en kvart kvar tills inlämningen så beslutade mig för att istället gå igenom det jag skrivit och lämna in blankt på sista delen (medicinsk vetenskap).
Kändes som sagt väldigt tråkigt då jag upplever det värre att inte ens hunnit försöka med en del. Men jag deppar inte över det för det finns det ingen mening med. Istället laddar jag om och håller tummarna för att dom delar jag hann klart med gick bra och så tar jag MV delen i februari! :) 
 
Igår beställde jag läkemedelsberäknings-boken som vi ska ha i termin 2. Ska bli riktigt spännande! Kommer börja kolla på det redan i jul. :)
 
Idag är det självstudier på schemat så har pluggat en del på njurar, matspjälkningssystemet. Lite senare tänker jag börja läsa den skönlitterära boken som vi ska ha seminarium på i början av nästa år. :)
 
 
Haha igenkänningsfaktor. Men kommer alltid satsa på höga betyg oavsett om det inte går vägen alla gånger. :) 
 
 
 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.