Skruttig liten Neo

 
Sista november och jag gör mig redo för föreläsning och resurstid som börjar om en stund. Jag har minst sagt gått in i tenta-bubblan igen och pendlar mellan att känna kontroll över situationen till att känna mig sönderstressad, men det hör till. Jag har suttit och pluggat till 23.30 flera nätter i rad nu, mestadels för att jag känt på kvällen att jag inte pluggat tillräckligt och därför suttit i 3 h till. Inte det smartaste jag vet men det hjälper. I skrivande stund känns tentan bra och det känns som om jag har en bra struktur och så länge jag lägger all min energi på tentan kommer jag fixa den galant nästa lördag. :) 
 
Annars i livet då? Julstämningen är lite på paus just nu, har liksom inte haft tid att lyssna på julmusik, tända ljus  och dricka glögg. Fördelen med det är att jag inte kommer ha hunnit spela sönder All I want for christmas is you innan julafton. ;) 
Neo var lite skrutig igår och var inte riktigt sitt pigga, glada och busiga jag. Tror att han har en förkylning på gång då luftvägarna låter lite irriterade. Än så länge har han ingen feber så jag hoppas verkligen det går över snabbt. Skär så i mitt hjärta när han är sjuk. Han fick sova hos mamma inatt för att slippa gå upp så tidigt med mig och sen behöva gå till odenplan i rusningstrafik för att bli hämtad. jisses va svårt det är att "lämna bort" honom när han inte mår tipp topp. 
 
 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.