Tentan är gjord

Nu är salstentan gjord och det kändes bättre än jag trott. Var minst sagt nojig igårkväll och imorse. Tyvärr är jag ganska säker på att jag kommer få göra en av delarna, medicinska vetenskapen då jag tyvärr inte kunde svara på tre frågor med ganska höga poäng. Jag tar dock lär dom av detta och nu i efterhand inser jag att jag gått in alldeles för djup på det vi skulle kunna vilket istället resulterade i att jag inte kunde svara på allt. Att komma upp i 29 A4 sidor när man ska sammanställa det som ska kunnas är ju rätt ologiskt. Så ja, till nästa gång ska jag inte gå in så djupt i dom olika delarna. Jag hade nog dessutom känt mig mer besviken anledningen hade varit att jag pluggat för dåligt vilket verkligen inte är fallet. Men nu vet jag hur jag ska göra till nästa gång. :) 
I övrigt är jag väldigt nöjd över upplägget på tentan. Vi fick en fallbeskrivining/personbeskrivning som rörde alla olika delar, Ve,Mv och Vv. :) 
 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.