Opponering och seminarium

Nu är VFU-kursen helt slut. I förrgår hade vi inlämning för hemexaminationen/uppsatsen och igår hade vi det sista seminariet, som handlade om etisk sensibilitet, och även opponering. Var lite nervös inför opponeringen. Inte så mycket för att få mitt arbete opponerat utan snarare för att opponera på någon annans. Eftersom vi hade deadline för inskick av arbetet i tisdags kl: 23.59 och hade opponeringen redan dagen efter fanns det inte så mycket tid att förbereda sig. Det gick iallfall väldigt bra! :) 
 
Idag har vi en kvarts lektion i skolan, EN KVART haha! Det är en kort introduktion för samtalsträning och sen tar jag helg. Kommer fokusera på att plugga mycket i helgen. Ska bli skönt att komma igång med anatomi och fysiologi igen. 
 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.