Basgruppsträff och ny utgångspunkt.

Det har varit väldigt få dagar i skolan denna vecka. Tisdag och onsdag har varit hemma-studiedagar men idag har vi haft basgruppsträff och diskuterat förra utgångspunkten samt fått en ny. Måste bara skriva några ord om min basgrupp för herrejisses så bra den är! Vet inte om det är faktumet att det är den tredje basgruppen och att vi alla börjar bli lite varma i kläderna eller om kemin bara är HELT rätt? Har gillat alla mina tidigare basgrupper skarpt och varje grupp har haft sina olika styrkor. Det är så härligt när man kommer till en ny grupp och bara känner YES! 
 
Imorgon väntar ytterligare en hemma-studiedag, har som mål att bli helt trygg med beräkningarna till läkemedelstentan nästa lördag!
Go go go! 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.