Nytt tema!

Igår började ett nytt tema, vetenskapligteori och vetenskaplig metod. Temat är enbart på 5 hp och innehåller två spännande och intensiva veckor.
Efter introduktionen igår satte sig Elin och jag för att pluggade några timmar och diskutera oss igenom våra svar på vägledningsfrågorna inför tentan på lördag. Efter det tog vi en promenad mot stan och handlade några saker. Hade en allmänt trevlig stund och hade lite (okej, mycket) på hjärtat som behövdes ventileras. Finns inget bättre än vänner som kommer med kloka råd. Tack fina du! <3 
 
Efter stan åkte jag hem en vända för att senare åka tillbaks till stan och uträtta ett ärende, hämta Neo och sen avslutade jag kvällen med plugg, mezetallrik och filmmys med en mysig person. 
 
Idag är det basgrupparbetet som ligger i fokus, seminarieförberedelser tills på fredag och massa plugg till tentan på lördag! :) 
 
Förresten, igår fick vi tillbaks tentaresultatet på omtentan som vi skrev i början av året och känslan av att den kändes mycket bättre stämde, dock räckte det inte hela vägen denna gång heller. :( Två ynka poäng ifrån godkänt. Surt som bara den men bara att ladda om, igen, och nästa gång VET JAG ATT JAG FIXAR DEN!!! :)
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.