VÅRDVÄSKAN.SE

 
 
  
 
Inlägget är i samarbete med Vårdväskan.se
  
Älskar verkligen Vårdväskans namnbrickor där man enkelt kan designa sin egen namnbricka och skapa ett mer unikt och personligt utseende till den annars ganska identiska vårdklädseln. Förutom att det är en snygg och fräsch detalj underlättar namnbrickan vid integrering och kommunikation och kan på så sätt bidra till ökad tillit och trygghet för vårdtagaren. Superbra helt enkelt!
 
Beroende på hur dina vårdkläder är utformade kan du smidigt välja mellan militärklämma, plastklämma eller magnet. Själv valde jag att ha den i militärklämma, i vacker rosa marmor tillsammans med en eskulapstav. Så nöjd! Den passar utmärkt till mina övriga redskap. Pennan som liknar en SSK, pennfickan och sjuksköterskeklockan kommer även dem från vårdväskan och är ett måste för mig både på jobbet och under praktik. Pennan använder jag bland annat vid signering av medicinlistor, planering etc. och sjuksköterskeklockan är en viktig detalj för att alltid ha kontroll på tiden och ge medicin vid rätt tidpunkt! Kan inte vara utan dem.
 
Har ni någon favorit från vårdväskan som ni inte skulle klara er utan?
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.