Summering av veckan

Vilken intensiv men extremt intressant och rolig vecka det har varit! Vi har hunnit med en hel del föreläsningar om bland annat Parkinson, MS och ALS. Haft två föreläsare på besök från parkinsonförbundet. Haft föreläsning om döden och döendet. Sett film om döendet (var otroligt stark). Varit på besök på Fonus och hört om deras sätt att arrangera en begravning mm. Haft en självrättande hemexamination. Haft färdighetsträning på KTC och övat KAD samt intramuskulär och subcutan injektion och avslutat veckan med ett seminarium om sjuksköterskans yrkesetik.
Nu under helgen ska jag förbereda det sista inför praktiken som börjar på måndag och även plugga massor inför tentan nästa helg. :) 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.