Seminarium, tentaplugg & datum för inskolning.

Hej fina läsare! 
Så glad att se att ni ändå kikar in här varje dag trots att det för tillfället är ganska glest med inlägg. Man vet även att man arbetar inom vården när man har läsare som klickar sig in på bloggen 04.00, underbart! 
 
Dagen kommer bestå av ett seminarium mellan 14:00-17 och innan dess blir det tentaplugg! Har redan satt igång lite smått men tänkte ta ett frukost-brejk och gå ned till Ica för att handla lite färsk frukt och något gott te, typ kokos! 
Ska även nu på förmiddagen ta tag i att schemalägga tid för "inskolningen" på Dalens. Eftersom jag enbart lärt mig rutiner för ssk fick jag förfrågan om att gå ett pass med inskolning vilket känns vettigt. På Dalen kommer jag arbeta som "ensam" uska på 7 patienter och trots att det självklart kommer vara i team med en ssk ser ju arbetsfördelningen olika ut. :) 
  
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.