Basgruppsträff och utgångspunkt 1.

Vädret idag hörrni, oslagbart! Har dessutom spenderat dagen med Jossan, Hagaparken, långlunch följt av jordgubbar och oavbrutet prat om allt och lite till.
 
Igår hade vi första basgruppsträffen för terminen med en fallbeskrivning om folkhälsa och hälsofrågor med mässling som utgång. Vi valde att fokusera på ansvar gällande smitta och smittskydd. Hur ser det ut för individen, hälso- & sjukvård samt för samhället gällande ansvar och skyldigheter?
Läste ni om lagionella smittan i Kista förra sommaren som uppmärksammades i media nyligen? Enligt Aftonbladet (källkritiskt tänkande) gick aldrig smittskyddsmyndigheten i Stockholm ut med information till allmänheten om detta, men åter...källkritik. Intressant och självklart oerhört tragiskt när smittspridning leder till död. 
 
Utgångspunkten ska diskuteras redan imorgon och bytas ut mot en ny som redovisas på fredag, vi betar av utgångspunkter på löpande band. Därefter, PRAKTIK!   
 
Hoppas ni får en fin kväll. Kommentarer

Tack för en bra dag igår 😍🤗

Svar: Tack själv. :)
Marie


Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.