Söndag, cringe på gymmet och val av valbar kurs.

Söndag i all ära. 
Har haft en extremt lugn dag utan måste, lite träning och mys i soffan. Har inte gymmat på nästan en månad så det var skönt att komma igång igen. Väl på det rätt smockade gymmet, mitt uppe i HIIT-passet på crosstrainern kom en kille fram och frågar om jag kan "look at his ass" haha. Han höll tydligen på med push ups och ville att jag skulle kolla så att "the butt looks good and ain't too high". Hade sjukt svårt att hålla mig från att asgarva honom rätt i ansiktet. Kikade på hållningen (stjärten i hans värld), kommenterande, log och gick tillbaks till crossen hahaha. Kanske ska lägga sjuksköterskeprofessionen på hyllan och satsa på PT istället hehe. Tar hem priset för mest udda händelsen på gymmet.
 
Imorgon ska vi äntligen få välja valbar kurs som sedan tentas av i slutet av terminen. Jag har varit helt inställld på att välja "sårbarhet, hälsa och mänskliga rättigheter" men när kursplanen väl lades ut var det inte riktigt vad jag hade tänkt mig. Kursen fokuserar mycket på migration, vilket är riktigt intressant men hade hellre sett att kursen berör det nationella också. Nu lutar det åt djur i vården i stället. Ett ämne som jag valde att förankra en av mina hemexaminationer vid i termin 2 och tycker är grymt intressant! Det är först till kvarn i morgon så måste sätta klockan så jag hinner anmäla mig direkt när den öppnar. :) 
 
 
 
 
 
Beställde lite nytt från gymshark nyligen, kan man nånsin ha för mycket liksom? Nu vill jag kunna löpa utomhus i sommarvärme! 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.