C-uppsats.

Nu är C-uppsatsen igång! Är taggad men en skräckblandad förtjusning! Har sett framemot C-uppsatsen sedan T1 samtidigt som jag hört både ris och ros kring denna lärorika och intensiva period. Om 10 veckor ska den in! GO GO GO!
Igår hade vi introduktion och föreläsningar. Tanja och jag har härligt nog en projektplan från förra terminen att luta oss emot, lite hjälp på traven liksom. :) Så vad är det vi valt att skriva om? Valde ju att inte gå in på vårt syfte under projektplaneringen då mycket brukar hinna förändras. Syftet vi valt är att Utfoska/Undersöka/Belysa/Beskriva sjuksköterskors upplevelse av att vårda patienter med cancersjukdom i livets slutskede. Ett syfte närmare mitt hjärta finns inte! <3 Imorgon har vi vår första träff med handledaren där vi förhoppningvis får hjälp att välja hur vi ska definiera syftet (självklart ska vi bara ha med ett verb ;) )
 
Nu ska jag strax kliva på mitt kvällspass. Ha en fin tisdag vänner! 
 
 
 
Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.