Dagarna på MAVA och förlängd anställning på KAVA

Har jobbat färdigt mina två pass på MAVA, gick toppen. Kände mig till en början lite lätt förvirrad bland alla nya korridorer (avdelningen innehåller både MAVA, MIMA och AVA), JIT-förråd och var diverse uppstartsmöten och läkarronder skulle hållas men när jag väl lärde mig det rullade allt på. Dagarna kan sammanfattas med: lugnt och skönt. Det har varit stabila patienter med NEWS x sällan, lättare omvårdnad, någon VUM, ett kapillärt CRP, en blodgas, städ av sköljarna och samtal med patienterna. Härligt med sånna dagar ibland! 
 
Imorgon går jag in på min näst sista vecka på KAVA. Sommaren har gått så sjukt snabbt men har härligt nog fått förlängd anställning och kommer jobba så mycket jag bara hinner även när terminen börjat. Riktigt glad för det! Aldrig känt mig så hemma på ett arbete som på KAVA och med världens finaste kollegor. <3 Till veckan har vi dragit ihop en AW som ett mysigt avslut på sommaren.
 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.