En kort update. :)

Godkväll och förlåt för tystnaden här inne senaste veckan. Har haft en lugn vecka i skolan och lite dåligt med blogg-material. 
 
Det som har hänt sedan sist är bland annat samtalsuppföljning, lite förbättringsarbete, föreläsning i dialogetik, firat Vårdförbundet students dag och arbetsintervjun som jag skrev om i förra inlägget. Anställningen gällde en akutvårdsavdelning på Södersjukhuset och intervjun gick riktigt bra. Fick erbjudan om anställning någon dag senare. GLAD! Har dock inte tackat ja ännu då jag ska på ytterligare en intervju i morgon. Denna gång på Karolinska sjukhuset, även den inom akutsjukvård. Right up my alley. :)
 
I dag har jag suttit och skrivit på förbättringsarbetet med målet att bli färdig. Så blev det inte riktigt haha. Hoppar mellan socialstyrelsen, patientsäkerhetslagen och kurslitteratur och det går ärligt talat rätt segt framåt. Ska behålla fokus någon timme till innan jag ger upp för i kväll.  
 
Hoppas ni haft en härlig helg fina ni! 
 
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.