Introduktion T4!

Terminen är officiellt igång! Måste börja med att ge mina lärare en stor eloge och klapp på axeln, vilka arbetsmyror dom är! Varje terminstart innebär en drös med frågor, en uppsjö av kommentarer på läroplattformen och säkerligen minst lika många "imm-ningar" (privata meddelanden). Ni är så otroligt grymma! 
 
Vid introduktionen gicks de nya studieguiderna igenom så som examinationer, seminarium etc. med chans att ställa frågor. Terminen rivstartar med en salstenta om drygt två veckor så nu när terminen är igång och kurslitteraturen definitiv är det dags att kliva in i tenta-bubblan igen. :) Examinationen fokuserar på frakturer och osteoporos, infektionssjukdomar hos barn samt barns generella tillväxt. Hamnar jag inte på ambulansen, akutmottagningen, onkologen eller akutgeriatrisk avd. (listan kan göras lång...) är barnsjukhus en plats jag absolut kan tänka mig arbeta på i framtiden! 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.