Sista minuten- föreläsning och sista minuten- plugg.

Godmorgon! 
Gårdagen bestod av en föreläsning om lungsjukdom med fokus på astma, KOL och allergier, dvs. en del av det vi tentar av i morgon. Föreläsningen skulle varit schemalagd innan jul, i samband med introduktionen till kursen, men blev uppskjuten pga. sjukdom. Blev, trots kort tid inpå tentamen, en bra repetion och bekräftelse på det man lärt in. 
Efter föreläsningen hade vi basgruppsträff rörande omvårdnad och egenvård och avslutningsvis en kursutvärdering. Nu känns det att termin 4 är nära!
 
Idag står samtalsträning på schemat och sista paret i basgruppens material ska analyseras. Därefter ska jag sitta och plugga in det sista inför tentan. Är inte mycket för "sista minuten-plugg" men känns som om det behövs denna gång.
Hoppas ni får en härlig fredag! :)
 
 
 
 
 Kommentarer

Kom ihåg


Trackback

Hejsan! Mitt namn är Marie.
Jag studerar termin 6 på sjuksköterskeprogrammet vid Ersta Sköndal Bräcke Högskola i Stockholm.
Här skriver jag om min resa mot mitt framtida yrke. Allt ifrån den klassiska tenta-bubblan, spännande kurslitteratur, toppar och dalar till allmänt härliga stunder som man så ofta upplever som student. Finns det några frågor eller funderingar får du gärna mejla mig på: marie.nordquist@hotmail.com eller kommentera ett inlägg så ska jag försöka ge ett så bra svar som jag kan.